Una tarda memorable

Ahir a LANAUVA, l’espai empresarial on passen coses,  vam poder gauidir d’una tarda memorable. A continuació us en fem un resum i us deixem els links i més informació per a tots aquells que volgueu saber-ne més.

Aquí el videofotogràfic resum:


IMPRESSIONANTS IMPRESSIONS EN 3D per ESPAI CREACTIU

IMG_4544

Primer vam tenir la presentació de Josep Aguilar que ha creat d’Espai Creactiu, un nou taller/servei al centre de Sabadell on poden fer-te impressions 3D amb diferents materials, tall laser, escaneig 3D, etc. Ens va fascinar la voluntat de servei, de fer-se càrrec dels projectes que els porten els seus clients, sempre audant a buscar una sol·lució.IMG_4639

Ens van fer una demostració d’impressió 3D en directe i ens va explicar els problemes, limitacions i possibilats d’aquesta tecnologia que, sense ser nova, ara s’està popularitzant.

La veritat és que va ser molt interessant i a més a més ens van portar uns clauers impresos en 3D amb el logo de LANAUVA que han fet furor entre els lanauvistes.

 

ASSOCIACIÓ ESQUITX: ESPORT I SOLIDARITAT

A continuació vam tenir la presentació d’un projecte solidari innovador i molt proper. Jordi Pi Pujol (desenvolupador d’aplicacions i triatleta) ens va explicar la feina que fan des de l’Associació Esquitx i ens va explicar com havien creat i aplicat el KilòmetreSolidari. Aquesta iniciativa, que podeu conèixer amb molta més profunditat a aquí, busca sumar crowdfunding i esport per a aconseguir recursos per a entitats i activitats solidaries.

IMG_4555

Un projecte tant proper, necessàri, ben portat, honest i amb una repercusió positiva tant clara i directa a la nostra ciutat que no hauríeu de dubtar ni un moment en esponsoritzar un kilòmetre.

 POLÍTICA DE POLITÒLEGS: LES ELECCIONS 26J
Com que no podíem oblidar a quines dates estem vam convidar al Ramon Gil (politòleg i evangelitzador web) a que ens donés un punt de vista més politològic als resultats de les passades eleccions generals 26J.
Com era d’esperar el públic de seguida el va acribillar a preguntes: perquè s’han equivocat tant les enquestes? Hi va haver frau? Hi haurà govern o noves eleccions? etc.
Van quedar moltes preguntes i temes per abordar, però segur que tothom va aprendre alguna cosa nova.
BLUES I INSTRUMENTS DIY AMB SERGI ESTELLA
Per acabar la sessió vam tenir al músic Sergi Estella que ens va fascinar amb els seus instruments i amb la seva música. Ens va anar treient els instruments un en un, explicant com havia fet la caixa de la bateria amb galetes daneses i pots de cafè, etc. en un increscendo que va arribar al seu clímax amb la presentació de la guitarra/calaix/ambaixetadonsurtvi i el micro que és un telèfon.
IMG_4597
Simplement espectacular. Us deixiem un parell de videos per a què pogueu veure com aquest bluesman, home orquestra, lletrista inspirat i luthier autodidacta pot arribar a muntar un concert xulíssim. I no us perdeu la seva web amb els concerts, contacte i més videos:

GIN TÒNICS D’ANTES
Per amenitzar la vetllada vam tenir la oportunitat de degustar uns gintòncis d’antes (Larios+Schwepps+llimona en got de tubo i sense mandangues) gràcies al savoir faire de Pep Mares de la Vermuteria Can Pepitu del Port de la Selva.
Us esperem el setembre. Bones vacances!!!
Post by Roger Serra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *