Ahir a LANAUVA, l’espai empresarial on passen coses,  vam poder gauidir d’una tarda memorable. A continuació us en fem un resum i us deixem els links i més informació per a tots aquells que volgueu saber-ne més.

Aquí el videofotogràfic resum:


IMPRESSIONANTS IMPRESSIONS EN 3D per ESPAI CREACTIU

IMG_4544

Primer vam tenir la presentació de Josep Aguilar que ha creat d’Espai Creactiu, un nou taller/servei al centre de Sabadell on poden fer-te impressions 3D amb diferents materials, tall laser, escaneig 3D, etc. Ens va fascinar la voluntat de servei, de fer-se càrrec dels projectes que els porten els seus clients, sempre audant a buscar una sol·lució.IMG_4639

Ens van fer una demostració d’impressió 3D en directe i ens va explicar els problemes, limitacions i possibilats d’aquesta tecnologia que, sense ser nova, ara s’està popularitzant.

La veritat és que va ser molt interessant i a més a més ens van portar uns clauers impresos en 3D amb el logo de LANAUVA que han fet furor entre els lanauvistes.

 

ASSOCIACIÓ ESQUITX: ESPORT I SOLIDARITAT

A continuació vam tenir la presentació d’un projecte solidari innovador i molt proper. Jordi Pi Pujol (desenvolupador d’aplicacions i triatleta) ens va explicar la feina que fan des de l’Associació Esquitx i ens va explicar com havien creat i aplicat el KilòmetreSolidari. Aquesta iniciativa, que podeu conèixer amb molta més profunditat a aquí, busca sumar crowdfunding i esport per a aconseguir recursos per a entitats i activitats solidaries.

IMG_4555

Un projecte tant proper, necessàri, ben portat, honest i amb una repercusió positiva tant clara i directa a la nostra ciutat que no hauríeu de dubtar ni un moment en esponsoritzar un kilòmetre.

 POLÍTICA DE POLITÒLEGS: LES ELECCIONS 26J
Com que no podíem oblidar a quines dates estem vam convidar al Ramon Gil (politòleg i evangelitzador web) a que ens donés un punt de vista més politològic als resultats de les passades eleccions generals 26J.
Com era d’esperar el públic de seguida el va acribillar a preguntes: perquè s’han equivocat tant les enquestes? Hi va haver frau? Hi haurà govern o noves eleccions? etc.
Van quedar moltes preguntes i temes per abordar, però segur que tothom va aprendre alguna cosa nova.
BLUES I INSTRUMENTS DIY AMB SERGI ESTELLA
Per acabar la sessió vam tenir al músic Sergi Estella que ens va fascinar amb els seus instruments i amb la seva música. Ens va anar treient els instruments un en un, explicant com havia fet la caixa de la bateria amb galetes daneses i pots de cafè, etc. en un increscendo que va arribar al seu clímax amb la presentació de la guitarra/calaix/ambaixetadonsurtvi i el micro que és un telèfon.
IMG_4597
Simplement espectacular. Us deixiem un parell de videos per a què pogueu veure com aquest bluesman, home orquestra, lletrista inspirat i luthier autodidacta pot arribar a muntar un concert xulíssim. I no us perdeu la seva web amb els concerts, contacte i més videos:

GIN TÒNICS D’ANTES
Per amenitzar la vetllada vam tenir la oportunitat de degustar uns gintòncis d’antes (Larios+Schwepps+llimona en got de tubo i sense mandangues) gràcies al savoir faire de Pep Mares de la Vermuteria Can Pepitu del Port de la Selva.
Us esperem el setembre. Bones vacances!!!