Ja comença a fer olor de Nadal, però abans de que comenci la voràgine de banquets, família, tions, torrons, Reis i regals… celebrarem unes noves TES Talks.
En aquesta època de l’any, la nostra ufanosa i famosa heura perd les fulles, però a canvi ens regala un munt de fruits que atrauen molts ocellets.

Us hem preparat tres xerrades que pensem que seràn d’allò més interessants. I aquest cop, a més de prendre tes, podrem tastar la cervesa La Brava per tancar l’any!

 


PROGRAMA

Jordi Pujol (expert en seguretat informàtica) . “Aprendre a gestionar els teus passwords”. Ens explicarà com ens poden “robar” els nostres passwords, com crear-ne de segurs i com gestionar-los.

Paloma Arenós (periodista i directora de dECOmunicació) – “Com transmetre l’ADN de la teva empresa en un comunicat de premsa” – Ens explicarà les claus per poder realitzar una bona nota de premsa del teu projecte o empresa.

Sergi Carmona (director general de La Brava Beer SL.) –  “La Brava, la cervesa que revoluciona el sector”. Ens explicarà com aquesta petita empresa cervesera està aconseguint créixer i mirar de fit a fit a les grans del sector.

I com no podia ser d’una altra manera, acabarem amb un magnífic tast de cerveses LA BRAVA.
A LES 17 HORES
Data: dijous 15 de desembre
Lloc: LANAUVA – Espai empresarial on hi passen coses
Adreça: Carrer Sant Francesc, 16 (Sabadell)

Vine amb qui vulguis, però CONFIRMEU ASSISTÈNCIA a hola@lanauva.com

Us hi esperem a tots!