Us convidem a les TES Talks de gener, les més fredes de l’any, però que escalfarem amb bon ambient, un te calent i l’estufa de Lanauva.En aquesta ocasió tindrem dues ponents que ens parlaran de projectes culturals de la nostra ciutat.

També reflexionarem sobre la cartografía en la creació de la realitat cultural i social, i veurem com la ciència pot ser una eina per a programes d’integració social

PROGRAMA:

El Club del Week&: (Gemma Cascón, editora i directora del Week&, el mitjà cultural de Sabadell.),  Un club de cultura de proximitat, un espai de privilegis per a qui vol més.

Creació Cartogràfica dels Estats Units (Bernat Lladó, Doctor en geografía) – Ens parlarà de cartografía i en el procés de creació dels Estats Units d’Amèrica, i sense power point!!

Arqueologia sense barreres (Pep Marès, Gestor Cultural i impulsor IntegraCiencia coopertaiva) la ciència com a eina d’integració social.

La Jaima, Espai Polivalent (Meritxell Casas, responsable de la Jaima, ballarina i  professora de Ioga) projecte cultural d’integració de coneixement des del treball amb el cos.

Vine amb qui vulguis, però millor si confirmeu assistència a hola@lanauva.com

Us esperem a tots!