SERVEIS

ESPAI EMPRENEDOR

Som un espai emprenedor i obert als nous emprenedors. Per Lanauva passen cada setmana noves idees de negoci de tot tipus. I això ens encanta.

ESDEVENIMENTS MEMORABLES

LANAUVA és un espai on hi passen coses, per això som també generadors d'esdeveniments que estimulen l'intercanvi d'idees i els contactes entre persones amb inquietuds diverses.

BON ROTLLO

No sabem com dir-ho, però no ens cansarem mai de valorar-ho. I és que a Lanauva es respira bon rotllo. I així és molt més fàcil treballar.

EL PATI I L'HORT

Tenim un espai singular amb un pati fantàstic al centre de la ciutat. Dos arbres enormes, un petit hortet i una heura gegant. Quan fa bon temps, treballem i ens reunim al pati.

LANAUVETA

Compromesos amb la mobilitat sostenible, disponem de pàrquing de bicicletes i també d'una bicicleta col·lectiva. Lanauveta, que ja té dos anys, serveix per a fer aquells desplaçaments ràpids i eficients.

COMUNITAT

Durant aquesta tres anys, més de 10 projectes empresarials diferents han passat per Lanauva. Enriquint-nos i ajudant a crear un sentiment de comunitat lanauvística que ens orgulleix.

[partners des_partners_owl_items_desktop=”4″ des_partners_owl_items_tablet=”4″ des_partners_owl_items_mobile=”2″ des_partners_owl_navigation=”no” des_partners_owl_nav_style=”light” des_partners_owl_pagination=”no” number_per_row=”6″]